Kandidaat voorzitter STB gevonden!

Beste leden,

Wij zijn ontzettend blij jullie te kunnen vertellen dat we een kandidaat voorzitter hebben voor onze vereniging. Harry Erkens heeft aangegeven graag deze rol bij STB in te willen vullen. Harry is voor velen van ons is geen onbekende. Naast zijn verleden als wethouder van Landgraaf is hij ook speaker, aanspreekpunt en voorzitter van de samenloop voor hoop en regelmatig aanwezig op en rondom het sportcomplex van ter Waerden.

Na enkele gesprekken hebben we samen geconcludeerd dat de kwaliteiten en het netwerk van Harry een mooie aanvulling is op het bestuur en dat STB als vereniging door de manier van bedrijfsvoering en de maatschappelijke rol past bij Harry.

Hoezo kandidaat voorzitter?
Een bestuurslid, en zeker de voorzitter, wordt gekozen door de ledenvergadering. Deze is in maart 2018. De komende maanden zal Harry als kandidaat voorzitter de bestuursvergaderingen bijwonen zonder officiële functie en kennis maken met de bestuurstaken, de verenging en de leden. Dat biedt zowel Harry als ons de gelegenheid om ervaring op te doen en te kijken of de verwachtingen uitkomen. Wij hebben daar alle vertrouwen in. Jullie zullen Harry de komende tijd regelmatig tegen komen.

Harry stelt zich voor

Beste STB-ers,

Jullie bestuur heeft me gevraagd om me even aan jullie voor te stellen. Dat doe ik graag.
Mijn naam is Harry Erkens, 61 jaar, getrouwd met Ans, vader van Guy en Ron,  schoonvader van Sandra en ZEER trotse opa van Jelle (4) en Jop (1).
Ik ben sinds 1978 werkzaam als leerkracht basisonderwijs; eerst 32 jaar op basisschool An der Put in Waubach en sinds 2014 op OBS Harlekijn in Schaesberg. 
Van 1990-2014 ben ik politiek actief geweest als raadslid en wethouder van onze gemeente. 
Mijn hobby's: wandelen, fietsen en vooral Jelle en Jop. Verder ben ik ook voorzitter van de SamenLoop voor Hoop Landgraaf en "voorloper" van wandelclub Fysio&fit ter Waerden.
Als wethouder Sportzaken heb ik vaker contact gehad met jullie vereniging en dat was altijd prettig. Een vereniging met gemotiveerde mensen, maar zeker ook met een sociaal hart. Tijdens de laatste SamenLoop in juni jl. heb ik dat weer mogen ervaren.
Als alles volgens planning verloopt, ben ik bezig aan mijn laatste schooljaar en ga ik op 1 augustus as. met vervroegd pensioen. Dat biedt me weer mogelijkheden om me op maatschappelijk gebied iets meer verdienstelijk te maken. Dat wil ik graag bij STB doen.

In maart mogen jullie zeggen of jullie er ook zo over denken. Tot die tijd wil ik graag kennis maken met de leden, het bestuur, de gang van zaken, de activiteiten, enz. 

Ik hoop op een prettige en sportieve samenwerking! 

Het Bestuur

5 km test op 5 oktober

este leden,

Op do 5 okt organiseren we een 5 km test op onze atletiekbaan.

Het doel van deze test is enerzijds om te kijken wat de progressie van de individuele atleet is en anderzijds om een meetpunt te genereren voor o.a. trainingstijden op de baan.

Wil je deelnemen aan deze test? Stuur dan een mail naar Leo Quaedflieg([email protected]) met vermelding van je naam en de eventuele tijd die je verwacht op de 5 km te lopen. Ben je in het bezit van een hartslagmeter, neem deze dan mee.

Ma 2 of di 3 okt krijg je dan bericht over het verder verloop van deze test.

De reguliere baantraining zal dan op 5 okt komen te vervallen.

Met sportieve groet,

Leo Quaedflieg


Cursus Microfonist

Heb jij altijd al eens ongegeneerd hard boven het publiek uit willen praten? Dan is nu je kans.
De atletiekunie biedt een cursus Microfonist aan.
De cursus wordt gehouden op dinsdagavond 6, 13 en 20 maart 2018 in Vught.
Tijd genoeg dus nog om je aan te melden. Let wel op want er zijn maar maximaal 10 plaatsen beschikbaar.

Indien je interesse hebt graag melden bij het bestuur.
Afhalen clubkleding

De bestelde stb trainingskleding en clubkleding is vanaf nu op te halen bij Harry Driessen in Heerlen! Veel plezier met de nieuwe sportkleding!!

STB Clubactiviteitendag 24/9

Dit jaar vindt de STB Clubactiviteitendag plaats op zondag 24 september. Zowel leden als familie van onze leden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige dag. Alle activiteiten zullen plaatsvinden/starten op onze accommodatie bij Park ter Waerden. Hieronder staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er worden georganiseerd.

Starttijd Activiteit Snelheid Duur  
11:00 u. Jeugdactiviteit   4 uur jeugdcommissie
13:30 u. Wandeling n.v.t. 5-6 km Claudia Beckers-Steinbusch
13:30 u. Rustige duurloop 0:45 u. 8 kmh 0:45 u. Krista Janssen
13:30 u. Snellere duurloop 1:00 u. 9,5-10 kmh 1:00 u. Theo Schmeits
13:30 u. Tempo duurloop 1:30 u. 11 kmh 1:30 u. Herman Gerards
15:00 u. Barbecue      

Uw sporttas en overige spullen kunnen opgeborgen worden in bergruimte 4 bij de atletiekbaan.

Na afloop van de sportieve activiteiten kan van 14:00 - 15:30 u. gebruik gemaakt worden van de kleed/doucheruimtes 9 (heren) en 10 (dames).

Na afloop ( 15 uur) zal Bert Vanthoor wederom een heerlijke barbecue verzorgen en kan er gedronken worden bei d'r Joep. De kosten voor deelname aan de barbecue zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 Jaar. Deelname aan alle activiteiten met uitzondering van de barbecue is uiteraard geheel kosteloos. 

Aanmelden voor deelname aan de barbecue is verplicht en kan via bijgaande [-LINK-]

We vragen u uitdrukkelijk om na uw inschrijving het verschuldigde bedrag (10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen) binnen één week over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de overige deelnemers binnen uw gezin.

Rabobank Parkstad Limburg rek.nr. 172433975
IBAN : NL47RABO0172433975
BIC : RABONL2U

Indien we het verschuldigde bedrag op zondag 17 september niet hebben ontvangen is uw aanmelding NIET geldig!  De inschrijvingen voor de STB Clubactiviteitendag sluiten op vrijdag 15 september.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Groetjes van de STB Clubactiviteitencommissie,

Loraine Homminga en Claudia Beckers-Steinbusch

Sponsoren

Nieuw in de regio

STB wedstrijd

© 2013 STB Landgraaf  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer
Website door: Mitchell Online.