Locatietrainingen

Locatietraining

Of het nu het mooie Limburgse heuvelland is, de omgeving bij de Schinveldse bossen of de nabij gelegen natuurparken in Duitsland en België, sinds vele jaren organiseert STB vijf keer per jaar zogenaamde locatietrainingen. Dit zijn duurlooptrainingen die telkens op afwisselende plaatsen in mooie omgevingen worden gehouden en die voor uiteenlopende temponiveaus geschikt zijn. Daarnaast wordt er ook meestal een wandeling georganiseerd. Na afloop van deze trainingen wordt een mooie horecagelegenheid bezocht waar onder het genot van een kop koffie nog gezellig wordt nagepraat.

De locatietrainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Op deze manier worden eventuele nieuwkomers of mensen die door omstandigheden vaker alleen moeten trainen, in de gelegenheid gesteld om met een groep te trainen en aan de sfeer en gezelligheid bij STB te proeven. STB biedt deze laagdrempelige trainingen als extra service voor iedereen die geïnteresseerd is zonder verdere verplichtingen. Deelname aan deze trainingen is geheel kosteloos en voor eigen risico.

Voor 2017 zijn de volgende data vastgesteld : 19 februari, 30 april, 2 juli, 27 augustus en 29 oktober.

In principe zal er gelopen worden in 4 groepen, afhankelijk van de opkomst (9 kmh - 1:00 ; 10 kmh - 1:15 ; 11 kmh - 1:30 ; 12 kmh - 1:30). Tevens is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een wandeling van ca. 1 uur.

Aanmelden voor deelname kan via deze [-LINK-]

Sponsoren

Nieuw in de regio

STB wedstrijd

© 2013 STB Landgraaf  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer
Website door: Mitchell Online.