Volg STB
Image Alt

Clubdag

STB Clubdag Informatie

Het is alweer bijna tijd voor het gezelligste STB evenement van het jaar: de STB Clubactiviteitendag. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 29 september. Zowel leden als familie van onze leden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. We starten deze dag om 13:00 uur met de heropening van de atletiekbaan op park ter Waerden. Als opening van de Clubactiviteitendag wordt om 13:00 de Coopertest georganiseerd op de baan. Om iedereen hier aan deel te kunnen laten nemen zullen de overige activiteiten om 13:30 starten. Om 13:30 uur starten alle activiteiten m.u.v. de Clubkampioenschappen vanaf onze baan. Meer informatie over de starttijd van de clubkampioenschappen volgt snel. Hieronder staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er worden georganiseerd. In de organisatie wordt rekening gehouden met deelnemers die zowel deel willen nemen aan de coopertest als een van de andere activiteiten

Hieronder staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er worden georganiseerd.

  • Coopertest
  • Clubkampioenschappen
  • Loopgroep 7/8 km/uur
  • Loopgroep 8/9 km/uur
  • Loopgroep 9/10 km/uur
  • Loopgroep 10/11 km/uur
  • Loopgroep 11/12 km/uur
  • Wandeltocht
  • Fietstocht

Uw sporttas en overige spullen kunnen opgeborgen worden in bergruimte 4 bij de atletiekbaan. Na afloop van de sportieve activiteiten kan van 14:00 – 15:30 u. gebruik gemaakt worden van de kleed/doucheruimtes 9 (heren) en 10 (dames).

Na afloop (15 uur) zal Bert Vanthoor wederom een heerlijke barbecue verzorgen en kan er gedronken worden in de skylounge op Park Ter Waerden. De kosten voor deelname aan de barbecue zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 Jaar. Deelname aan alle activiteiten met uitzondering van de barbecue is uiteraard geheel kosteloos.

Inschrijven kan hier.

We vragen u uitdrukkelijk om na uw inschrijving het verschuldigde bedrag (10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen) binnen één week over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de overige deelnemers binnen uw gezin.

Rabobank Parkstad Limburg rek.nr. 172433975 IBAN : NL47RABO0172433975 BIC : RABONL2U

Indien we het verschuldigde bedrag op zondag 22 september niet hebben ontvangen is uw aanmelding NIET geldig! De inschrijvingen voor de STB Clubactiviteitendag sluiten op 20 september.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Loraine Homminga en Claudia Beckers-Steinbusch