Volg STB
Image Alt

40e Loperscompany Harry Driessen STB Heidetrail

40e Loperscompany Harry Driessen STB Heidetrail

Beste sportvrienden,

Met trots mag ik de 40e  Loperscompany Harry Driessen Heidetrail aankondigen.

De Heidetrail voert u door het hart van de Brunssummerheide met maar enkele stroken asfalt en veel onverharde en zanderige paden over een heuvelachtig parcours. Op zondag 19 mei is om 10.00 uur de start van de jeugdlopen gevolgd om 10.30 uur door de trail-lopen.

De afstanden zijn als volgt: we gaan van start met de start to run 3 km. Vervolgens gaat u in een ronde van 6 km over de heide en als hoofdloop in twee ronden (10,2 km).

Start, finish, secretariaat, prijsuitreiking en parkeergelegenheid zijn op een plaats gecentreerd en wel op de terreinen van VV Sylvia aan de Puddelerweg te Landgraaf.

Als herinnering kunt u, zoals de laatste jaren gebruikelijk is, een finishcertificaat met persoonlijke foto verwachten ter beschikking gesteld door Fysio & Fit ter Waerden. Voor de 6 en 10 km zijn er voor de nummers 1,2 en 3 geldprijzen. Voor de jeugdlopen en de 3 km zijn er prijzen in natura. Verder zijn er voor de 6 en 10 km in het kader van de Rur Eifel Volkslauf Cup natura prijzen voor de eersten in de 5-jaren categorieën.

Als bijlage vind u de flyer met alle benodigde info en een waardebon van Loperscompany Harry Driessen.

Info: www.stblandgraaf.nl

Inschrijven kan vanaf 1 maart via //inschrijven.nl/

Met sportieve groet namens de Loperscompany Harry Driessen STB Heidetrail organisatie,

Paul Jacobs

STB Heidetrail flyer 2019